Basisklant Van Drongelen blijft winnen met Hamburger SV

25 augustus 2017, 23:05

Hamburger SV is met Rick van Drongelen (links op foto) in de basis bezig aan een uitstekende seizoensstart. De noord-Duitsers boekten vrijdag op bezoek bij FC Köln wederom een zege (1-3). Vorige week klopte HSV FC Augsburg al. Van Drongelen, die deze zomer Sparta voor de Bundesliga-club verruilde, maakte wederom een goede indruk. De verdediger hield zich prima staande.

De bezoekers kwamen via André Hahn en Bobby Wood in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Er was weinig aan de hand, ook na de rode kaart van Mergim Mavraj hoefde HSV niet te vrezen. In de laatste minuten maakte Frederik Sörensen nog wel een aansluitingstreffer, maar die kwam te laat.

Sterker nog: Lewis Holtby maakte nog een derde treffer voor de gasten. Opvallend moment was de wissel van scheidsrechter Felix Brych. Na een sprintje verliet hij hinkend het veld. Vierde official Sören Socks moest hem vervangen. Socks stuurde Mavraj binnen een minuut van het veld.

Hamburger SV, de laatste seizoenen strijdend tegen degradatie, mag zich in ieder geval voor een dag koploper van de Bundesliga noemen. De andere clubs komen zaterdag en zondag in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen