Vreven: "We zijn er doodziek van en moeten hiervan leren"

25 augustus 2017, 23:16

Het gelijkspel van NAC tegen Sparta (2-2) is hard aangekomen in Breda. Stijn Vreven zag zijn ploeg een 2-0 voorsprong weggeven. Voor de Bredanaars was het hun eerste punt, maar een goed gevoel gaf dat de promovendus niet.

"Voor ons voelt het als een nederlaag. We hebben kansen gehad op 3-1 en 3-2. De goals die we tegen kregen hadden niet gehoeven", zegt Vreven op de website van NAC. "We zijn er doodziek van en moeten hiervan leren. We gaan als een tierelier en na de 2-1 valt het in elkaar. Deze punten hadden we nooit mogen laten liggen. In de Eredivisie draait het om efficiëntie en daar kunnen we nog veel stappen in maken."

Rai Vloet leek als maker van de 2-0 NAC te helpen aan de eerste overwinning van het seizoen. "Dit gelijkspel voelt als een verlies", aldus de doelpuntenmaker. "Ik denk dat we de grip verloren. Sparta gaf veel druk en we wisten daar geen raad mee. We kwamen er te weinig voetballend uit, zoals dat in de eerste helft wel was. Ik had liever met drie punten gestaan. Het is een tikkie, maar niet meer dan dat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen