Stam herstelt zich met Reading, Ruiter moet drie keer vissen

26 augustus 2017, 18:24

Reading heeft zich goed weten te herstellen van de nederlaag van vorige week tegen Preston North End (1-0). Jaap Stam zag zijn ploeg zaterdag zegevieren op bezoek bij Birmingham City (0-2). Robbin Ruiter kende bij Sunderland een slecht basisdebuut in het Championship. De degradant ging met 3-0 pijnlijk onderuit in de uitwedstrijd tegen Barsnley.

Birmingham City - Reading 0-2

Joey van den Berg en Leandro Bacuna vormden de Nederlandse enclave in de basis van Reading. Pelle Clement bleef de hele wedstrijd op de bank, terwijl Roy Beerens niet bij de wedstrijdselectie zat. Pas in het laatste half uur nam Reading afstand van Birmingham City. Dat gebeurde dankzij een rake kopbal van Jon Bodvarsson en George Evans. Reading blijft na vijf wedstrijden aansluiting houden met de bovenste zes plaatsen, die recht geven op directe promotie dan wel het spelen van nacompetitie.

Barnsley - Sunderland 3-0

Ruiter had zijn Championship-debuut vast anders voorgesteld. Hij moest drie keer vissen, en kon een nederlaag van Sunderland niet voorkomen. Ruiter had eerder in de League Cup ook al een basisplaats gehad. Voor The Black Cats is de nederlaag de tweede op rij. Vorige week bleek Leeds United te sterk. De Premier League-degradant staat teleurstellend negentiende.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen