De Boer teleurgesteld: "We tonen niet genoeg lef"

27 augustus 2017, 09:08

Frank de Boer leed zaterdag alweer de derde nederlaag op rij met Crystal Palace in de Premier League. In eigen huis werd met 0-2 verloren van Swansea City. De Nederlandse manager verweet zijn ploeg na afloop een gebrek aan lef.

Naast dat er nog geen punt werd gepakt, wist Crystal Palace ook nog niet te scoren. Volgens De Boer een gebrek aan lef. "In de tweede helft gaven we de wedstrijd binnen drie minuten weg. Bij beide goals hadden we het beter kunnen doen, maar waar ik vooral teleurgesteld over ben is dat we niet genoeg lef tonen. Toen het al 0-2 stond zag ik ineens een ander Crystal Palace. Toen kregen we wel kansen en Swansea niet, dat is wat ik wil zien", zegt de manager op de website van de club.

"Als je geen lef toont, zul je nooit krijgen wat je wilt. Dat is iets wat we moeten gaan analyseren. Hoe we ervoor kunnen zorgen dat spelers het in elke wedstrijd, in welk systeem we ook spelen, wel tonen", vervolgt De Boer, die blij is met de interlandbreak. "Het is goed dat we nu twee weken de tijd hebben om te trainen zodat de spelers daarna weer klaar zijn voor het duel met Burnley."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen