Keizer verwacht geen nieuwe spelers meer bij Ajax

27 augustus 2017, 17:39

Marcel Keizer verwacht niet dat er nog nieuwe spelers naar Amsterdam zullen komen, zo laat hij weten na afloop van het duel tegen VVV-Venlo. De transfermarkt is nog een aantal dagen open, maar de trainer denkt niet dat er nog mutaties in zijn selectie plaats zullen vinden. 

Voor Ajax worden het nog een aantal spannende dagen tot het sluiten van de transfermarkt.  "Ik ben blij als de markt gesloten is en er niemand meer kan vertrekken. Maar dat verwacht ik ook niet, hoewel ik dat bij Davinson Sánchez ook gezegd heb. Of er nog spelers bij zullen komen? Nee, dat denk ik niet", reageert hij tegenover FOX Sports.

Ondanks de 0-2 overwinning op VVV-Venlo vond Keizer niet dat Ajax goed gespeeld heeft. "Ook niet in de tweede helft. We kunnen tevreden zijn met de uitslag", vatte de trainer het duel samen. "Ik verwacht wel dat de kunstgrasdiscussie nu weer begint. Als het regent heb je hier een gelukje, maar dit was wel heel stroperig. Maar dat is hun goed recht." 

Net als tegen Rosenborg begon het bij Ajax beter te lopen toen Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg samen op het veld stonden. "Ik weet niet of het toeval is, maar het lijkt me niet. Dolberg is in principe eerste spits, maar Klaas doet het zo goed dat we daar plaats voor willen maken. Op de training hebben we het al een aantal keer geprobeerd", legt Keizer uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen