Leipzig toont veerkracht na rust, Schalke verliest

27 augustus 2017, 20:10

Dankzij een overtuigende tweede helft heeft RB Leipzig voorkomen dat het ook in de tweede speelronde van het nieuwe Bundesliga-seizoen een nederlaag heeft geleden. De runner-up van de afgelopen jaargang boog zondag in de thuiswedstrijd tegen SC Freiburg na rust een 0-1 achterstand om in een 4-1 zege.

Florian Niederlechner zorgde ervoor dat de bezoekers uit Freiburg in de Red Bull Arena gingen pauzeren met een 0-1 voorsprong. De Duitser scoorde in de 22ste minuut op aangeven van Marco Terrazzino. In de tweede helft stelde Leipzig op duidelijke wijze orde op zaken: door goals van Timo Werner (2), Willi Orban en Bruma werd het 4-1. Freiburg-speler Nicolas Höfler kreeg in de 81ste minuut, kort na de laatste treffer van Leipzig, zijn tweede gele kaart.

Leipzig was vorige week met 2-0 de mindere van Schalke 04. De formatie uit Gelsenkirchen leed dit weekend zelf een nederlaag: op visite bij Hannover 96 ging het met 1-0 ten onder. Voormalig AZ-speler Jonathas maakte in de 67ste minuut het verschil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen