Willems bedankt PSV-fans: "Ben iemand die altijd lacht"

28 augustus 2017, 12:05

Na zeven jaar heeft Jetro Willems afscheid genomen van PSV. De 23-jarige linksback verhuisde deze zomer voor 5 miljoen euro naar Eintracht Frankfurt. Via Instagram bedankt hij de supporters van de Eindhovense club.

"Jullie, de supporters, hebben een grote rol in mijn carrière gespeeld", aldus Willems. "Ik weet nog het moment dat ik bij PSV kwam, Mart (teammanager Mart van den Heuvel, red.) met me sprak en ik niks begreep, waarbij ik hem honderd keer moest vragen: 'wat zegt u?'. En hij antwoordde: 'begrijpt gij geen Brabants jonguh!'. Hahaha."

"Ik wil alle supporters bedanken voor zeven mooie jaren, waarin ik ups en downs heb gehad en ze toch te allen tijden achter me stonden, dat ze het vertrouwen in mij hielden om tijdens wedstrijden mijn naam te zingen. Velen vonden me arrogant, maar ik ben juist iemand die altijd lacht", vertelt Willems. "Alleen als ik bezig ben met mijn sport, wil ik eerlijk en oprecht zijn. En als ik op het veld sta, wil ik ten koste van alles winnen, het maakt niet uit hoe. Dat moet volgens mij een topsportersmentaliteit zijn, want daarvoor komen jullie naar het stadion - om karakter en een winnend team te zien spelen."

"Ik wil jullie allemaal nogmaals uit de grond van mijn hart bedanken voor alles! Voor mijn gevoel was het spelen voor PSV één van de beste keuzes uit mijn leven en daar hebben jullie een grote rol in gespeeld. Jullie zijn niet te vergeten", vervolgt Willems. "Ik ben blij, trots en gezegend dat ik twee keer de Supercup, één keer de beker en twee kampioenschappen heb behaald met PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen