Emery drong aan op vertrek van Kluivert bij PSG

29 augustus 2017, 21:06

Patrick Kluivert moest deze zomer na een jaar bij Paris Saint-Germain alweer plaatsmaken als technisch directeur. Trainer Unai Emery onthult in een interview met het Franse So Foot dat hij stond op het vertrek van de Nederlander uit het Parc des Princes.

"Als u ervoor kiest om de reis met mij te maken, moet u naar mij luisteren en sommige dingen veranderen, zoals de technisch directeur", is een van de dingen die de Spanjaard zou hebben gezegd tegen voorzitter Nasser Al-Khelaifi. Volgens Emery is alles nu een stuk prettiger bij PSG. "Nu zitten we allemaal op dezelfde golflengte. De president kent mijn behoeften en met de hulp van Antero voldoet hij daaraan. Toen ik aankwam, luisterde ik naar de technisch directeur en de president. Ik zei tegen Kluivert: 'oké, je kent het team beter dan ik, ik vertrouw je.' Ik was passief. Nu is het voorbij."

Kluivert werd opgevolgd door Antero Henrique. Deze gaf deze zomer al fors uit met de komst van Neymar voor 220 miljoen euro en ook Kylian Mbappé lijkt voor een astronomisch bedrag te worden gehaald. Daarnaast kwam nog eens Daniel Alves (transfervrij) en Yuri Berchiche (zestien miljoen euro).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen