Rummenigge: "Sanches op huurbasis naar Swansea"

30 augustus 2017, 22:48

Renato Sanches lijkt dit seizoen op huurbasis uit te gaan komen voor Swansea City. Dat laat Bayern München-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge weten in gesprek met het Duitse Kicker. De clubs hebben een akkoord bereikt, maar de transfer moet nog officieel beklonken worden.

Bayern München nam Sanches vorig jaar voor 35 miljoen euro over van Benfica. Het twintigjarige talent heeft echter behoorlijk wat concurrentie bij de Duitse topclub en kwam mede daardoor maar tot 25 duels, waarin hij vaak als invaller binnen de lijnen kwam. Daarom wil Bayern de Portugese middenvelder dit seizoen ervaring op laten doen in de Premier League. Swansea heeft daarbij geen optie tot koop.

Rummenigge stelt dat het goed is voor Sanches om ervaring op te doen bij Swansea. "We willen dat hij bij een club terechtkomt waar hij op een hoog niveau kan spelen. Ook is het belangrijk dat hij een trainer treft die op hem bouwt", doelt de voorzitter op het feit dat Swansea-manager Paul Clement een oude bekende is. Hij was eerder assistent van Carlo Ancelotti bij Bayern München. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen