Groep H: Belgen halen uit, Griekenland morst dure punten

31 augustus 2017, 23:09

België kan bijna een ticket boeken voor het WK in Rusland. De Rode Duivels haalden donderdag in Luik uit tegen Gibraltar: 9-0. Griekenland, Bosnië-Herzegovina en Cyprus strijden in groep H om de tweede plek, die mogelijk recht geeft op het spelen van play-offs.

België - Gibraltar 9-0

Thomas Meunier (foto) was de meeste opvallendste naam op het scoreformulier. Als verdediger maakte hij drie doelpunten. Lukaku volgde het voorbeeld van zijn teamgenoot. Ook Dries Mertens, Axel Witsel en Eden Hazard deden mee in het doelpuntenbal. Negatieve hoofdrol was er voor Witsel, die vijf minuten voor rust een rode kaart kreeg. Ook Gibraltar eindigde met tien man door een rode kaart van Erin Barnett.

Griekenland - Estland 0-0

De Grieken hebben de beste papieren voor de tweede plaats, maar morsten dure punten in eigen huis tegen Estland. Lichtpuntje was dat naaste belager Bosnië-Herzegovina zich verslikte in Cyprus (3-2), dat daardoor ook in de race is voor een ticket voor de play-offs.

Cyprus - Bosnië-Herzegovina 3-2

Bosnië-Herzegovina kreeg op Cyprus een enorme tik te verwerken. Tot een klein half uur voor het eindsignaal leek er geen vuiltje aan de lucht.Toni Sunjic en Edin Visca hadden de bezoekers aan een 0-2 voorsprong geholpen. Met een overwinning zou Bosnië over Griekenland heengaan, maar in de laatste 25 minuten kreeg Cyprus het ineens op de heupen. Dimitris Christofi en Vincent Laban maakten de achterstand ongedaan. Pierous Sotiriou maakte de stunt compleet: 3-2. Griekenland heeft met nog drie wedstrijden op het programma twee punten meer dan Bosnië, Cyprus volgt op drie punten. Alle landen spelen nog tegen België, dat zes punten meer heeft dan Griekenland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen