Frankrijk overklast Oranje: "Ze kwamen van alle kanten"

1 september 2017, 02:28

Stefan de Vrij stond na afloop met een niet al te vrolijk humeur de pers te woord in de mixed zone van het Stade de France, waar de centrumverdediger donderdagavond kans- en roemloos met 4-0 van Frankrijk verloor. De international van Oranje zag dat het van kwaad tot erger in Saint-Denis, een voorstad van Parijs.

De Vrij zag een véél sterker Frankrijk. "Zij hadden veel balbezit, wij konden de bal nooit echt in de ploeg houden. Zij wonnen bovendien veel meer duels", aldus de verdediger, die beseft dat de 4-0 zeperd niet echt helpt voor het doelsaldo. "We zeiden tijdens de wedstrijd nog tegen elkaar dat we de schade moesten beperken, maar ze kwamen echt van alle kanten."

Tijdens de wedstrijd kreeg De Vrij niets mee van de stand bij Bulgarije-Zweden, een duel dat ook heel belangrijk was voor Oranje. Na afloop hoorde de verdediger van Lazio, tot zijn grote opluchting, dat Zweden ook verloren had. "We hebben nu gelukkig nog kans om het WK te bereiken. Dat is het enige positieve van deze avond. Maar we moéten de komende drie wedstrijden winnen, om te beginnen met komnede zondag."

Komende zondag treedt Oranje in de Amsterdam ArenA aan tegen Bulgarije, dat twaalf punten heeft en daardoor twee punten boven Nederland staat. Zweden staat op dertien, terwijl Frankrijk nu zestien punten verzameld heeft. Er zijn nog drie speelronden te gaan. Na het treffen met de Bulgarijen staan er voor Oranje nog ontmoetingen met Wit-Rusland (uit) en Zweden (thuis) op de rol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen