NAC: "Geen enkele intentie om de club te verkopen"

1 september 2017, 17:26

Er is absoluut geen sprake van dat NAC Breda een nieuwe eigenaar krijgt, meldt de directie. De gemeente Breda zoekt een nieuwe eigenaar voor het Rat Verlegh Stadion en daarvoor zijn meerdere geïnteresseerde partijen, waaronder de Indonesische investeerder Erick Thohir. Er doen echter geruchten de ronde dat laatstgenoemde, in het verleden eigenaar van Internazionale, naast het stadion óók NAC zelf wil kopen.

"Er is met meerdere partijen gesproken over de verkoop van het stadion, daar horen zij ook bij. Dat klopt. En zij hebben ook geïnformeerd naar de aandelen. De grootaandeelhouders hebben echter geen enkele ambitie of intentie om de club te verkopen", zegt NAC-directeur Justin Goetzee tegen BN De Stem. "En wat betreft het stadion: daar zijn wij lijdend voorwerp in hoewel de gemeente ons betrekt in de besluitvorming. Belangrijk voor NAC is om te weten wie de mogelijke toekomstige partners van NAC kunnen zijn."

De gemeente Breda kocht het Rat Verlegh Stadion begin 2003 van NAC. Daarmee werd een faillissement van de club voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen