Hazard prijst Zidane: "Blij dat hij weer succes heeft"

4 september 2017, 15:30

Eden Hazard heeft zijn bewondering uitgesproken voor Zinedine Zidane, de coach van Real Madrid. De Belgische speler van Chelsea wil een toekomst in de Spaanse competitie niet uitsluiten, al heeft hij het op dit moment nog naar zijn zin op Stamford Bridge.

Volgens Hazard staat Zidane symbool voor het voetbal. "Als speler en coach heeft hij alles gewonnen en hij is speciaal. Wat hij op en naast het veld heeft bereikt, is magisch en ik ben ontzettend blij dat hij weer succes heeft", zegt Hazard tegen Marca over de topprestaties die Zidane levert als trainer van Real Madrid.

"Of Real Madrid het te kloppen team is in Europa? Nou, ik denk dat Real Madrid op dit moment de beste ploeg ter wereld is. Ze hebben alles gewonnen en hebben goede spelers en een geweldige coach. De Champions League is daardoor heel moeilijk te winnen, waar in de Premier League iedereen kan winnen", vervolgt Hazard. "Momenteel heb ik het naar mijn zin in Engeland, aangezien ik voor één van de beste clubs speel. Maar natuurlijk is La Liga een speciale competitie, dus waarom niet?", aldus de Belgisch international over een mogelijke toekomst in Spanje.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen