Groep F: Engeland zet reuzenstap naar WK in Rusland

4 september 2017, 22:41   Bijgewerkt: 5 september 2017, 07:28

Engeland is dicht bij het WK in Rusland. Op Wembley wonnen de Engelsen de kwalificatiekraker met Slowakije (2-1). Inzet van het duel was de koppositie in groep F, die nu stevig in handen is van de ploeg van Gareth Southgate. Slowakije gaat nu met Schotland en Slovenië strijden om de tweede plaats.

Het ging allesbehalve eenvoudig voor Engeland. Oud-Ajacied Stanislav Lobotka hielp Slowakije aan een razendsnel aan een voorsprong. The Three Lions kregen niets voor elkaar en daarom viel de gelijkmaker in de slotfase van de eerste helft ook uit de lucht.

Eric Dier tikte bij de eerste paal prachtig binnen. Daarvoor had Engeland geen kans gehad. In de tweede helft stelde Marcus Rashford (foto) orde op zaken, nadat Adam Nemec voor Slowakije een grote kans miste. Het bleek de winnende treffer te zijn.

Engeland gaat dankzij de zege met twintig punten aan kop, gevolgd door Slowakije dat vijf punten minder heeft. De Slowaken worden op één punt in de nek gehijgd door Schotland en Slovenië. Schotland won met 2-0 van Malta, Slovenië eenvoudig met 4-0 van Litouwen.

Schotland speelt nog tegen zowel Slowakije als Slovenië, Slowakije nog tegen Malta en Slovenië nog tegen Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen