Birighitti meldt zich bij NAC: "Ik had meerdere opties"

4 september 2017, 23:21

Mark Birighitti had clubs voor het uitkiezen, maar de doelman van Swansea City koos vlak voor het sluiten van de transfermarkt voor NAC Breda. Maandag zette de 26-jarige Australiër zijn eerste stappen op het trainingscomplex van de Bredanaars.

"De interesse van NAC werd een paar dagen voor het sluiten van de markt bekend. Ik had meerdere opties en heb veel met mijn zaakwaarnemer gesproken", zegt Birighitti op de website van zijn nieuwe club. "Uiteindelijk waren we beide erg positief over NAC en was mijn keuze voor de club vrij snel gemaakt. Ik heb veel goede dingen over de club gehoord en ik denk dat dit de juiste stap in mijn carrière is."

Birighitti ligt voor twee seizoenen vast, met een optie voor een eigen jaar. "We hebben een jonge groep en ik hoop dat ik met mijn ervaring van waarde kan zijn voor de selectie. Over een paar dagen wacht de eerste wedstrijd en ik ben zowel mentaal als fysiek fit. Ik ben er klaar voor. Mocht de trainer besluiten om mij op te stellen, zal ik 110 procent voor de ploeg geven. Ik wil van waarde zijn voor het elftal en mooie dingen bereiken met de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen