Van de Looi: "Ongelooflijk blij dat de transferperiode voorbij is"

5 september 2017, 16:52

Willem II kende geen hele beste start van het seizoen en daarom was de komst van de ervaren krachten Ben Rienstra en Jop van der Linden volgens Erwin van de Looi hard nodig. Toch is de trainer vooral klaar om nu echt aan het seizoen te beginnen en de hectiek achter zich te laten.

"Ik wil eerst zeggen dat ik ongelooflijk blij ben dat de transferperiode voorbij is", vertelt de trainer in gesprek Omroep Brabant. "We weten nu gelukkig waar we aan toe zijn en met welke groep we gaan werken. Het is nu aan ons om er zo snel mogelijk een hechte groep van de te maken. En dat de jongens onze spelwijze snel onder de knie krijgen. Dat is de uitdaging voor de komende weken."

"Er zijn natuurlijk een aantal jongens binnengekomen uit de Nederlandse competitie, die kennen we goed. Dat zijn ervaren spelers. Er zijn ook wat jongens binnengekomen die we nog beter moeten leren kennen", vervolgt Van de Looi, doelende op Etien Velikonja. "We kennen ze vanuit de scouting, maar de technische staf weet nog niet alle ins en outs. Daar ben ik wel heel nieuwsgierig naar. Vooral hoe dat zich in de komende weken gaat ontwikkelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen