English Football League kijkt serieus naar vroege Deadline Day

5 september 2017, 21:07

Het eerder sluiten van de transferwindows is een discussie die steeds nadrukkelijker gevoerd wordt. In Engeland zijn ook de instantie die erover gaan er mee bezig, zo onthult de uitvoerend directeur van de English Football League Shaun Harvey.

Tegenover de BBC laat hij weten dat er al vergevorderde gesprekken zijn. "In het algemeen is de stemming zo dat men het een verbetering vindt", zegt Harvey. "Maar wel hebben een aantal Premier League-clubs wel bedenkingen bij het feit dat clubs in andere Europese competities - die tegenover hun staan in de Champions of Europa League - een stuk langer spelers kunnen contracteren."

"Ook vanuit het perspectief van de EFL zijn er nog wat praktische uitdagingen", vervolgt Harvey. "Onze competities beginnen op verschillende data, dus het is de vraag welke competitiestart we als grens gaan hanteren. Daarnaast is voor sommige clubs cruciaal om spelers te verkopen. Daarnaast zullen we het goed moeten nalopen, om te zorgen dat deze beslissing geen onverwachte gevolgen met zich meedraagt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen