Spanje haalt uit in Liechtenstein, kleine zege Italië

5 september 2017, 22:36

Spanje heeft de smaak goed te pakken. Na de 3-0 zege op Italië werd er dinsdagavond heel ruim gewonnen op bezoek bij Liechtenstein. Liefst 0-8 bedroeg de einduitslag. De Italianen herstelden zich ondertussen een beetje van de dreun afgelopen weekend door met 1-0 te winnen van Israël.

Liechtenstein - Spanje 0-8

Spanje begon uiterst voortvarend, want het stond al na zestien minuten 0-3. Eerst kopte Sergio Ramos raak en vervolgens maakten Álvaro Morata en Isco (na een blunder van de keeper) er al snel meer bij. De score had al snel nog hoger kunnen zijn, maar een treffer van Morata werd onterecht afgekeurd. Toch was er voor Liechtenstein uiteindelijk weinig tegen te doen. David Silva, Iago Aspas (twee keer), andermaal Morata en Gerar Deulofeu tilden de eindstand naar 0-8.

Italië - Israël 1-0

Wat Italië thuis tegen Israël liet zien zal weinig fans warme gevoelens hebben bezorgd. Vooral voor rust was het spel van de Azzurri niet om over naar huis te schrijven. Kort na de thee kwam Italië wel op voorsprong door een kopbal van Ciro Immobile. Andrea Belotti was vervolgens met eveneens een kopbal nog heel dicht bij de 2-0, maar Ariel Harush had een fraaie save in huis.

Overig duel:

Macedonië - Albanië 1-1 (Aleksandar Trajkovski, Odise Roshi)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen