Colombia heeft weinig aan gelijkspel tegen Brazilië

6 september 2017, 00:27

Colombia zal tijdens de laatste twee WK-kwalificatiewedstrijden nog vol aan de bak moeten om zich te kwalificeren voor het WK in Rusland. Thuis tegen Brazilië verzuimde het afstand te nemen van de concurrentie door met 1-1 gelijk te spelen. 

Hoewel Brazilië al lang en breed geplaatst is voor het WK in Rusland, was het niet naar Barranquilla afgereisd om te figureren in een overwinning van de Colombianen. Brazilië speelde goed en kwam op slag van rust zelfs op schitterende wijze op voorsprong. Na een diepe bal van Daniel Alves legde Neymar het speeltuig klaar voor Willian, die ongenadig hard de bal richting de verre kruising poeierde.

Deze heerlijke goal kreeg na de pauze reactie van de tegenstander. Santiago Arias werd op rechts goed vrijgespeeld en zijn voorzet was perfect voor Radamel Falcao, die via de grond binnenkopte. Luttele minuten later leek James Rodriguez zelfs 2-1 te maken met een verrassend genomen vrije trap, maar de paal bracht redding. Colombia lukte het vervolgens wel om Brazilië onder druk te zetten. Hele grote kansen werden daar alleen niet door afgedwongen. 

Overigens had Colombia het geluk dat Chili eerder op de avond al verloor met 1-0 op bezoek bij Bolivia. Hierdoor blijven de Colombianen voorlopig tweede in de groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen