Telstar-held wil Oranje helpen: "Ga naar Zweden om te winnen"

6 september 2017, 23:25

De remise van Luxemburg op bezoek bij Frankrijk was zonder twijfel de knapste prestatie in het afgelopen interlandweekend. Het nietige voetballand hield de koploper van de kwalificatiegroep op 0-0. Aanvaller Gerson Rodrigues had het nog mooier kunnen maken, maar raakte in de slotfase de paal. De speler van Telstar wil Oranje ook tegen Zweden gaan helpen.

De 22-jarige Rodrigues streek afgelopen zomer neer bij Telstar en speelde zich tegen Frankrijk in de kijker met een schot op de paal. "Ik vind het mooi om in volle stadions tegen grote clubs te spelen", vertelt hij tegen RTV Noord-Holland. "Dat is toch iets anders en een droom om in te spelen. Ik wil elke dag op dat niveau en in zulke grote stadions spelen. Daarvoor wil ik hard trainen."

Deze week keerde hij weer terug bij Telstar. Een hele omschakeling, erkent Rodrigues. "Het is moeilijk, maar ik heb hier bij Telstar getekend om vooruitgang te boeken. Ik werd hard en daarmee kan ik hogerop komen. Als ik hard blijf werken, komen de clubs vanzelf", aldus de buitenspeler, di Nederland in oktober wil gaan helpen tegen Frankrijk. Als Luxemburg in Zweden een goed resultaat haalt, dan is dat gunstig voor Oranje. "Ik hou van Nederland en ik ga naar Zweden om te winnen. Als ik Nederland kan helpen dan is dat mooi. Als Nederland het WK haalt, dan ben ik blij. Ik moet mijn best doen tegen Zweden en dan kan Nederland het nog halen. Dat zou leuk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen