Virgil van Dijk staat voor re-integratie bij Southampton

7 september 2017, 12:04

Nu de transfermarkt alweer een weekje gesloten is, is het voor Virgil van Dijk zaak om de knop om te zetten en zich weer helemaal te focussen op Southampton. De centrumverdediger zinspeelde deze zomer op een vertrek uit het St. Mary's, maar zijn transferverzoek werd niet gehonoreerd. Nu gaat Van Dijk weer re-integreren bij The Saints.

Volgens The Telegraph heeft Van Dijk de eerste stap naar volledige wedstrijdfitheid gezet. De centrale verdediger is naar verluidt weer aangesloten bij de groepstraining, nadat hij lange tijd individueel trainde. De Oranje-international zou nog een paar weken nodig hebben om weer volledig fit te worden.

Ondanks het openlijk uitspreken van zijn transferwens en hardnekkige interesse van Liverpool bleef Van Dijk deze zomer bij Southampton. Dat was niet naar de zin van de verdediger, die een groot deel van de oefencampagne en vervolgens ook de eerste vier wedstrijden van het seizoen miste. Daar komt bij dat hij nog niet helemaal hersteld was van de enkelblessure die hij in januari opliep.

Van Dijk ligt nog tot medio 2022 onder contract bij Southampton, waar Wesley Hoedt nu ook speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen