Pellegrino: "Tussen ons en Van Dijk is alles weer normaal"

7 september 2017, 18:28

Volgens manager Mauricio Pellegrino is de lucht tussen Virgil van Dijk en Southampton geklaard. De Oranje-international wilde deze zomer een transfer maken, maar The Saint hielden hun poot stijf. Voor de verdediger, die de training weer heeft hervat, is het zaak wedstrijdfit te worden. Van Dijk komt terug van een zware enkelblessure, die hem sinds januari van spelen afhoudt.

"Een speler moet op het veld laten zien in hoeverre hij er klaar voor is, maar voor ons en Virgil is alles weer normaal. Van Dijk traint weer met het team", citeert Sky Sports Pellegrino. "Hoe lang het gaat duren voordat hij weer in het eerste gaat spelen? Dat hangt van de speler af. We weten dat hij een lange periode geen wedstrijd heeft gespeeld. Hij moet trainen wedstrijdritme opdoen."

Southampton was de hele transferperiode niet van plan mee te werken aan een vertrek van Van Dijk, die zelfs een transferverzoek indiende. "De boodschap is dat wij op dit moment geen spelers hoeven te verkopen", aldus Pellegrino. "We moeten onze beste spelers houden, om meer de strijd aan te kunnen gaan. Dit is de wens van de eigenaar, het bestuur en de voorzitter. Dat is een goede zaak."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen