Larsson kan in Almelo debuteren voor Feyenoord

8 september 2017, 13:59

Mogelijk speelt Sam Larsson zaterdag zijn eerste officiële wedstrijd in het shirt van Feyenoord. De van sc Heerenveen overgekomen linksbuiten is inmiddels wedstrijdfit en behoort daarom tot de wedstrijdselectie voor de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, die zaterdag om 18.30 uur afgetrapt wordt.

Dat heeft coach Giovanni van Bronckhorst vrijdagmiddag laten weten tijdens zijn perspraatje. Hij zag Larsson afgelopen week al zestig minuten meedoen bij de beloftenploeg van Feyenoord. "Sam heeft de afgelopen weken goed kunnen trainen en zal morgen meereizen naar Almelo. Hij heeft in de voorbereiding weinig getraind in teamverband. Dat zag je wel aan hem, maar hij pakt het snel op. De afgelopen weken heeft hij daar aan kunnen werken", aldus Van Bronckhorst volgens de clubwebsite.

In tegenstelling tot Larsson zijn Sven van Beek, Bart Nieuwkoop en Kenneth Vermeer nog niet inzetbaar voor Van Bronckhorst. Nieuwkoop heeft al wel weer delen van de training meegedaan, na zijn hamstringblessure. "Dat ziet er goed uit, maar de komende week zal hij zeker nog niet aansluiten. We moeten afwachten hoe hij reageert als de intensiteit van de trainingen hoger wordt", stelt Gio, die aangeeft dat het 'heel goed' gaat met Van Beek. "Hij heeft de laatste weken voluit meegetraind. Feyenoord 2 speelt begin oktober weer, dus we zullen de komende weken bekijken wat de beste volgende stap in zijn herstel kan zijn en hoe we hem het best kunnen klaarstomen", vertelt Van Bronckhorst, die ook zegt dat het nog wel een aantal weken duurt voordat Vermeer weer voluit kan trainen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen