Ajax dient bezwaar in vanwege verplaatsen bekerduel

8 september 2017, 17:40

De wedstrijd in de KNVB Beker tussen Ajax en SVV Scheveningen zal gespeeld worden in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag. Dat werd eerder op vrijdag bekendgemaakt. Ajax is het echter niet eens met die gang van zaken en maakt bezwaar bij de KNVB.

De burgemeester van Den Haag nam het besluit om het bekerduel te verplaatsen in overleg met de lokale driehoek en Scheveningen. Dit om de veiligheid van de supporters te kunnen waarborgen. Daarnaast zijn supporters van Ajax niet welkom in het Cars Jeans Stadion. Dit omdat dezelfde regeling als bij uitwedstrijden tegen ADO van kracht is

Ajax meldt via de officiële website bij de KNVB een bezwaar te hebben ingediend. "De club is bij geen enkel vooroverleg betrokken geweest en kon daardoor niet meedenken aan een oplossing waarbij de Amsterdamse aanhang dit duel wel gewoon kan bijwonen. Ajax is van mening dat supporters van beide clubs bij een wedstrijd aanwezig moeten zijn en vindt dat er alles aan gedaan moet worden om dit te kunnen realiseren", zo valt er te lezen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen