Van 't Schip leeft met vertrouwen toe naar duel met Ajax

8 september 2017, 20:22

PEC Zwolle is de competitie goed begonnen met zeven punten uit drie wedstrijden. Na de interlandperiode staat voor de ploeg van John van 't Schip de lastige uitwedstrijd tegen Ajax op het programma. Iedereen heeft echter flink wat vertrouwen getankt in de eerste weken.

Ter voorbereiding op het duel in de Johan Cruijff ArenA trainde PEC Zwolle de afgelopen weken al een aantal keer op natuurgras. "We hebben goed kunnen trainen en iedereen is fit. Behalve Dico Koppers natuurlijk. Dat hij nu weer zwaar geblesseerd is, is enorm balen voor ons en voor hem", aldus de trainer op de clubkanalen van PEC Zwolle.

Ajax kende een minder goede start dan PEC en daar halen de Zwollenaren vertrouwen uit. "We moeten gewoon datgene doen waar we al de hele voorbereiding mee bezig zijn en geloven in ons eigen kunnen. Het is belangrijk dat we goed beginnen en dat we er aantoe komen om ons eigen spel te spelen. Als dat niet gebeurt dan weet je dat het een heel andere wedstrijd wordt. Dan moeten we goed verdedigen. Maar we komen daar om te voetballen", blikt Van t' Schip vooruit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen