Real Madrid morst voor tweede keer op rij punten

9 september 2017, 15:11

Real Madrid blijft wachten op de eerste thuiszege van het nieuwe seizoen. Promovendus Levante snoepte de kampioen van Spanje zaterdag twee punten af (1-1). Twee weken geleden was het ook al raak, toen Valencia (2-2) op bezoek kwam. Na drie wedstrijden heeft Real vijf punten verzameld.

Levante nam brutaal een voorsprong in Santiago Bernabéu. Een verre ingooi kwam voor de voeten van Ivi, die de bal in het doel werkte. Vanzelfsprekend ging Real Madrid op zoek naar de gelijkmaker, maar zag het Karim Benzema geblesseerd uitvallen. Gareth Bale kwam voor hem in de ploeg. Bale leidde de jacht naar doelpunten. Dat leverde tien minuten voor rust de 1-1 op. Levante-doelman Raúl trad niet goed op bij een hoekschop van Toni Kroos. Lucas Vázquez profiteerde dankbaar.

Real Madrid wilde hoe dan ook voorkomen dat het opnieuw punten zo morsen. Maar verder dan de goal van Vázquez kwam de Koninklijke maar niet. Met name Bale had zijn vizier niet op scherp. Zinedine Zidane besloot in het laatste half uur Isco en Mateo Kovacic te brengen. Ook dat leverde niet het gewenste resultaat op. Marcel kreeg nog een rode kaart en Kroos raakte diep in blessuretijd zelfs nog de paal.

Lang om te treuren hebben de Madrilenen niet. Woensdag wacht het eerste pouleduel van de Champions League. APOEL Nicosia komt op bezoek in Spanje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen