Koeman en Everton hard onderuit tegen sterk Tottenham

9 september 2017, 18:21   Bijgewerkt: 10 september 2017, 08:12

Everton wist zaterdag voor de derde competitiewedstrijd op rij geen overwinning te boeken. De ploeg van Ronald Koeman kent een loodzware start van de Premier League en op Goodison Park was Tottenham Hotspur met 0-3 te sterk.

Tottenham had vanaf het begin het overwicht en Harry Kane opende na iets minder dan een half uur spelen de score op aangeven van Kieran Trippier. Het was zijn honderdste doelpunt in het shirt van Tottenham. Vlak voor rust verdubbelde Christian Eriksen de score. De Deen schoot raak vanuit de rebound.

Ook na rust kwam het Everton van Ronald Koeman er niet aan te pas. De tweede helft was nog geen minuut oud of Harry Kane maakte er met zijn tweede van de middag 0-3 van. Die snelle start gaf Tottenham echter geen vervolg, want daarna werd er niet meer gescoord. Bij Everton begon Davy Klaassen in de basis. De middenvelder werd in de rust naar de kant gehaald. Bij Tottenham had Davinson Sánchez zijn eerste basisplaats.

Southampton-Watford

Daryl Janmaat had een belangrijk aandeel in de 0-2 overwinning van Watford op Southampton. Watford kwam al voor rust op voorsprong tegen Southampton dankzij een treffer van Abdoulaye Doucouré. Janmaat viel in de 62ste minuut in en was vier minuten daarna direct trefzeker. Van een meter of dertig afstand bepaalde hij de eindstand op 0-2.

Brighton-West Bromwich

Met Davy Pröpper in de basis won Brighton & Hove Albion met 3-1 van West Bromwich Albion. Pascal Gross opende kort voor rust de score en tekende vlak na de start van de tweede helft direct voor de 0-2. Tommer Hemed maakte vervolgens de derde treffer voor de thuisploeg. James Morrison deed nog iets terug voor West Bromwich en maakte er zo 3-1 van. Pröpper speelde negentig minuten.

Stoke City-Manchester United

Voor Manchester United kwam er tegen Stoke City een einde aan een goede reeks. Het werd 2-2. Stoke City kwam kort voor rust op voorsprong dankzij Eric Maxim Choupo-Moting.

Marcus Rashford tekende enkele minuten later echter weer voor de gelijkmaker. United kwam zelfs nog op voorsprong. Romelu Lukaku maakte er tien minuten na rust 1-2 van. Na iets meer dan een uur spelen viel de gelijkmaker. Het was weer Choupo-Moting die scoorde. Daar bleef het uiteindelijk bij. Bij Stoke begon Erik Pieters in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen