Van de Looi blijft rustig, Groenendijk looft El Khayati

10 september 2017, 09:56

Met Willem II en ADO Den Haag stonden er zaterdag twee teams tegenover elkaar die na drie duels nog puntloos waren. De club uit de Hofstad is nu van de hatelijke nul af, dankzij een 1-2 zege in Tilburg. Trainer Alfons Groenendijk is lovend over matchwinner Nasser El Khayati, terwijl Erwin van de Looi rust predikt bij Willem II.

Met nul punten uit vier duels is Willem II zeer teleurstellend begonnen aan het nieuwe seizoen. "Wij moeten rustig blijven. In de laatste week zijn er drie nieuwe jongens bijgekomen", zegt de trainer tegen het Brabants Dagblad. "Het wordt keihard bikkelen om daar een team van te maken. Maar ik heb er vertrouwen in dat dat gaat lukken", zegt Van de Looi, die niet tevreden is over het spel tegen ADO. "Qua resultaat en voetbal was het te weinig. Zeker de backs kregen of wilden de bal te weinig; we speelden te veel de lange bal. Dat heeft weinig zin tegen hun lange centrum."

Aan de kant van ADO was Nasser El Khayati de grote man: de aanwinst maakte beide doelpunten. De handige aanvaller speelde in de laatste maanden van het afgelopen seizoen ook al voor ADO en Groenendijk is blij dat hij nu weer de beschikking over hem heeft. "In de vier maanden dat ik vorig seizoen bij ADO was, heeft hij al dingen laten zien waarvan ik dacht van o jee, als dat maar goed gaat", zegt de coach tegen het Algemeen Dagblad. "Ik ben er echt bang voor geweest. Ik ben zielsgelukkig dat hij bij ons is gebleven. Dit zijn spelers waar ik voor naar het stadion ga", aldus Groenendijk, die de zege van ADO niet terecht vond. "De meest gelukkige heeft gewonnen, laat dat duidelijk zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen