Ten Hag blijft kritisch: "Uitslag moest groter zijn"

10 september 2017, 18:12

FC Utrecht won zondag zonder problemen de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. De formatie uit de Domstad zegevierde in de eigen Galgenwaard met 2-0 over de Limburgers, die amper tot uitgespeelde kansen kwamen. Toch blijft coach Erik ten Hag kritisch op zijn ploeg.

"We wisten dat we een goed georganiseerd spelend Roda JC Kerkrade zouden treffen vandaag. We wisten ook: ze hadden al sterke tegenstanders gehad, zoals Vitesse en PSV, en van die teams verloren", begon Ten Hag zijn analyse op de persconferentie, geciteerd door de officiële website van FC Utrecht. "En dus kun je dan bedenken dat het mentaal iets doet met zo'n ploeg als je snel op voorsprong komt."

Dat lukte Utrecht: al binnen 77 seconden zorgde Sander van de Streek voor de 1-0. "Een aanval uit het boekje. Zo hadden we het bedacht", vervolgde Ten Hag. Hij stelde echter wel dat zijn elftal vaker had moeten scoren. "Als je zoveel kansen krijgt als wij vandaag, dan mag je niet maar met 2-0 winnen. Dan moet die uitslag groter zijn. Het rendement zal omhoog moeten. We hebben de spelers in huis die daarvoor de kwaliteiten hebben. Die spelers moeten zichzelf daarin nu uitdagen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen