Molenaar: "Dit waren grote jongens tegen pupillen"

10 september 2017, 22:10

Roda JC Kerkrade wacht ook na vier speeldagen in het nieuwe Eredivisie-seizoen nog op haar eerste punt. De Limburgers gingen zondag kansloos met 2-0 ten onder in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Trainer Robert Molenaar wil niet te veel naar het resultaat kijken.

"Hoe moeilijk het na dit soort duels ook is, voor mij als coach is het zaak om door een resultaat heen te kijken. Dat gaat na zo'n wedstrijd best moeilijk", begint Molenaar zijn analyse bij de NOS. "Dit waren de grote jongens tegen de pupillen. We zijn gewogen en veel te licht bevonden. Dat heeft absoluut te maken met de kwaliteit van FC Utrecht."

"Ik vind echter dat we niet tevreden mogen zijn met hetgeen we geleverd hebben, zowel verdedigend als aanvallend", vervolgt Molenaar. "Als we afspraken maken, moeten we die ook nakomen. Ik vind dat we veel meer spierballen hadden moeten tonen. We zitten in het begin van een proces, dus dan moet je door het resultaat heen kijken en blijven werken aan een proces dat van realiteit getuigt. Maar we moeten ook durven, dat hebben we vandaag onvoldoende getoond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen