De Vrij: "Het wordt niet gemakkelijk tegen Vitesse"

10 september 2017, 23:34

Stefan de Vrij keert volgende week voor even terug naar Nederland. De verdediger gaat donderdag met Lazio op visite bij Vitesse in de eerste speelronde van de groepsfase van de Europa League. De Vrij denkt dat zijn Italiaanse werkgever het niet gemakkelijk gaat krijgen in Arnhem.

"Vitesse is een uitstekende ploeg. Ze willen altijd voetballen en beschikken over individuele kwaliteiten", aldus De Vrij op de clubwebsite van Lazio. "Het zal niet gemakkelijk worden, maar we kunnen de horde nemen." De Oranje-international komt in Arnhem in de persoon van Luc Castaignos een oude bekende tegen. De twee speelden in het verleden nog samen bij Feyenoord. "Ik ken hem goed", vertelt De Vrij over de spits die afgelopen zomer naar Vitesse kwam.

Lazio maakte zondag indruk door met 4-1 te winnen van AC Milan. "Als team hebben we uitstekend samengewerkt", vervolgt De Vrij. "We moeten de coach feliciteren met de tactische voorbereiding op dit duel. Verdedigend stonden we goed en ook aanvallend hebben we het goed gedaan. Dat maakt het voor iedereen een stuk gemakkelijker om te winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen