PSV gaat niet akkoord met schikkingsvoorstel Lozano

11 september 2017, 15:48

PSV legt zich niet neer bij het schikkingsvoorstel dat de aanklager betaald voetbal van de KNVB op de mat legde voor Hirving Lozano. Het voorstel is om de Mexicaan voor drie duels te schorsen (waarvan één voorwaardelijk), maar dat vindt PSV niet terecht.

PSV maakt kenbaar dat het niet akkoord gaat met het schikkingsvoorstel voor de aanklager en wacht nu af tot donderdag, als de zaak voor de tuchtcommissie van de KNVB dient. Wordt de zaak rond Lozano geseponeerd, dan kan hij komende zondag 'gewoon' in actie komen in de topper tegen Feyenoord. Is de tuchtcommissie het echter eens met de aanklager, dan mist Lozano de kraker in Eindhoven en wordt zijn staf mogelijk ook nog verhoogd. Blijft de schorsing intact, dan mist Lozano het duel met Feyenoord en de bekerwedstrijd tegen Putten.

In de ogen van de aanklager maakte Lozano zich in de met 2-0 verloren uitwedstrijd tegen PSV schuldig aan 'ernstig gemeen spel'. De Mexicaan ging uit frustratie over de bal heen, waarna Heerenveen-rechtsback Denzel Dumfries het uitschreeuwde op de Friese grasmat.

Aanvoerder Marco van Ginkel liet na afloop weten dat hij het absoluut niet eens wat met de rode prent, die resoluut uitgedeeld werd door scheidsrechter Kevin Blom.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen