'Aanklager betaald voetbal kijkt naar spugende Locadia'

11 september 2017, 21:00

De aanklager betaald voetbal buigt zich over een actie van Jürgen Locadia. De aanvaller van PSV zou zondag in de verloren wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-0) hebben gespuugd, wat nu wordt bekeken door de aanklager. Dat meldt zowel FOX Sports als Voetbal International maandag. Dinsdag wordt duidelijk of Locadia daadwerkelijk wordt vervolgd.

Locadia spuugde in het Abe Lenstra Stadion in de richting van Heerenveen-speler Denzel Dumfries. Dat is de aanklager nu aan het beoordelen. Als vervolging van de aanvaller nodig wordt geacht, dan zal de speler eerst een schikkingsvoorstel ontvangen van de aanklager. Als Locadia en PSV deze zouden afwijzen, dan gaat de zaak door naar de tuchtcommissie in Zeist.

PSV speelt komende zondag tegen Feyenoord en zou Locadia dan goed kunnen gebruiken, aangezien Hirving Lozano na zijn rode kaart tegen Heerenveen moet vrezen voor een schorsing. De aanklager wil de Mexicaanse aanvaller voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk, schorsen. PSV is echter niet akkoord gegaan met dat schikkingsvoorstel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen