Jong Ajax lijdt op natte Toekomst eerste puntenverlies

11 september 2017, 22:15

Jong Ajax is niet langer zonder puntenverlies in de Jupiler League. De ploeg van coach Michael Reiziger speelde maandag op het eigen Sportpark De Toekomst, waar het spel voor rust even stillag vanwege onweer, met 1-1 gelijk tegen hekkensluiter RKC Waalwijk.

Ondanks het slechte weer ging de wedstrijd tussen Jong Ajax en RKC Waalwijk gewoon van start, maar na veertien minuten dirigeerde scheidsrechter Martin Perez beide teams alsnog van het veld omdat het onweer te dicht in de buurt was. Na een pauze van vijftien minuten werd het treffen hervat en uitgespeeld.

Carel Eiting bracht Jong Ajax acht minuten voor de pauze aan de leiding. De 19-jarige middenvelder schoot de bal in het doel na een pass van Teun Bijleveld. Henrico Drost bracht RKC tien minuten na rust langszij. Na een vrije trap bleef de bal hangen in het penaltygebied van Jong Ajax, waarna de verdediger doeltreffend uithaalde. Bijna  trok Jong Ajax de winst nog naar zich toe, maar in de extra tijd raakte het de lat.

Na vier speeldagen heeft Jong Ajax tien punten, waarmee het samen met FC Oss en MVV aan kop gaat in de Jupiler League. Maximilian Wöber en Daley Sinkgraven kwamen, ondanks dat het wel gepland was, niet in actie bij Jong Ajax. De eerste was ziek, de laatste had nog te veel last van zijn blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen