Guardiola 'zeer tevreden': "Het was een goed optreden"

13 september 2017, 23:51

Vorig seizoen won Manchester City niet één van haar Champions League-duels op vreemde bodem, maar de Engelse club heeft woensdagavond hardhandig afgerekend met die 'vloek'. Bij Feyenoord werd, tot tevredenheid van Pep Guardiola, met ruime cijfers (0-4) gewonnen.

De Spaanse coach zag dat zijn ploeg al na tien minuten stevig in het zadel zat door goals van John Stones en Sergio Agüero. "Het is zo belangrijk om de eerste wedstrijd te winnen", zegt Guardiola op de clubwebsite. "We hebben natuurlijk nog niets bereikt, maar dit is een uitstekende start van de campagne."

"Vorig seizoen wonnen we nooit op vreemde bodem in de CL en hier hebben we over gesproken. Als je als club vooruit wil, dan moet je ook uitduels winnen. Vandaag hebben we een zeer goed optreden afgeleverd. Natuurlijk hielp de vroege goal ons, maar we zijn doorgegaan met aanvallen en vooruit verdedigen. De hoge druk, de aanvallende stijl en het sterk zijn in de counters tegen ons; we hebben het allemaal gedaan. Ik ben zeer tevreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen