Bosz: "We hadden hier meer uit moeten halen"

14 september 2017, 08:15

Peter Bosz vindt dat Borussia Dortmund zichzelf tekort heeft gedaan op bezoek bij Tottenham Hotspur (3-1). Belangrijk moment was het afgekeurde doelpunt van Pierre-Emerick Aubameyang, die voor de 2-2 dacht te tekenen.

"Ik ben teleurgesteld, omdat we hier meer uit hadden moeten halen", zegt Bosz op de website van Dortmund. "Wij speelden een prima eerste helft, maar waren twee keer slordig. Beide teams speelden met dezelfde filosofie: hoog drukzetten en van achteruit opbouwen. Dat deden we goed. We zetten hoog druk, maar de defensie moet dan goed georganiseerd zijn. Bij de eerste tegengoal was dat niet het geval. We waren te makkelijk bij de doelpunten die we tegen kregen."

Bosz zag tien minuten na rust een loepzuivere goal van Aubameyang afgekeurd worden. De assistent-scheidsrechter stak zijn vlag omhoog voor buitenspel. "Hij staat op een lijn met Aubameyang. Hij moet dat zien", citeert het Duitse Sport Bosz. "We hebben goed gespeeld, maar niet gewonnen. In de volgende wedstrijd moeten we beter verdedigen."

Over twee weken ontvangt Borussia Dortmund titelverdediger Real Madrid.

Persconferentie Peter Bosz

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen