Sparta moet geblesseerde Breuer missen in duel met AZ

14 september 2017, 16:59

Sparta Rotterdam zal het vrijdag wanneer AZ op bezoek komt zonder Michel Breuer moeten stellen. De aanvoerder kampt met een hamstringblessure en zal naar verwachting twee tot drie weken aan de kant staan. Alex Pastoor wil nog niets loslaten over zijn vervanger.

Breuer viel tijdens de wedstrijd met FC Twente (1-0 winst) uit. Desondanks kijkt Pastoor vooral zeer tevreden terug op dat duel. "Dit heeft de jongens goed gedaan. Je kan nog zoveel trainen en praten, een overwinning geeft gewoon het meeste zelfvertrouwen, dat is niet te vervangen", zegt de trainer in gesprek met RTV Rijmond

Naar alle waarschijnlijkheid zal Sander Fischer of Jeffrey Chabot de plaats van Breuer innemen, maar over zijn opstelling wil Pastoor nog niet te veel kwijt. "Als we hetzelfde kunnen spelen als tegen FC Twente dan teken ik daarvoor. Toen stonden we zowel op eigen helft als op de helft van de tegenstander goed. Maar we hebben nu wel te maken met een totaal andere tegenstander en daar moeten we ook rekening mee houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen