Pellegrino beslist snel over Van Dijk: "Hij traint goed"

14 september 2017, 17:28

Een terugekeer van Virgil van Dijk in de hoofdmacht van Southampton lijkt steeds dichterbij te komen. De verdediger maakte maandag al zijn rentree in de wedstrijd van Southampton U23 tegen Aston Villa. Vrijdag neemt Mauricio Pellegrino een beslissing over het meespelen van Van Dijk tegen Crystal Palace.

Southampton gaat zaterdag op bezoek bij Crystal Palace en Van Dijk maakt mogelijk zijn rentree in de wedstrijdselectie nadat hij door een knieblessure en transferperikelen in de zomer lang tijd afwezig was. "Hij traint goed. Hij heeft afgelopen week negentig minuten gespeeld bij de reserves, maar vrijdag zullen we een beslissing gaan nemen", aldus Pellegrino op de clubwebsite.

"Hopelijk wordt hij elke week weer een stuk beter", vervolgt de mananger, die stelt dat Van Dijk niet zonder meer de aanvoerdersband terug zal krijgen bij Southampton. "Dat is iets wat je moet verdienen en niet iets wat de manager je geeft. Je kunt ook geen aanvoerder zijn als je niet speelt. Maar Virgil blijft natuurlijk wel één van de leiders in deze selectie", besloot hij. 

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen