Groep C: doelpuntloze remise Elia en Basaksehir, zege Braga

15 september 2017, 10:15

Bij het Istanbul Basaksehir van Eljero Elia zullen ze niet heel tevreden zijn na de eerste speelronde in de groepsfase van de Europa League. In eigen huis kwam de ploeg namelijk niet tot scoren tegen Ludogorets Razgrad. Het bleef na negentig minuten bij 0-0.

Elia begon in de basis bij Istanbul Basaksehir, maar kon zijn stempel niet op de wedstrijd drukken. De aanvaller werd twintig minuten voor tijd naar de kant gehaald. Ook bij Ludogorets stond er een Nederlander op het veld. Jody Lukoki mocht in de slotfase nog enkele minuten meedoen. Ook hij wist niet te scoren.

Hoffenheim-Braga

1899 Hoffenheim ging in eigen huis onderuit tegen SC Braga. De Portugezen waren met 1-2 te sterk. Hoffenheim kende een sterke start en kwam dankzij Sandro Wagner na 24 minuten op voorsprong. Joao Carlos tekende nog voor rust voor de gelijkmaker. Kort na rust was het opnieuw raak voor Braga. Dyego Sousa maakte met vijftig minuten op de klok de 1-2. Dat bleek uiteindelijk ook de einstand.

Daardoor gaat Braga na de eerste speelronde aan kop in groep C. Istanbul Basaksehir en Ludogorets zijn de gedeelde nummers twee terwijl Hoffenheim zonder punten onderaan staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen