Groep A: Villarreal verslaat Astana, Maccabi onderuit

15 september 2017, 00:33

Villarreal heeft zonder al te veel moeite de eerste zege in de groepsfase Europa League binnengehaald. In eigen huis werd FC Astana met 3-1 verslagen. Ook Slavia Praag boekte de eerste zege in Groep A. Thuis tegen het Maccabi Tel Aviv van Jordi Cruijf werd het 1-0.

Villarreal-FC Astana

Nicola Sansone zette Villarreal na een kwartier op voorsprong. Na rust kwam Astana dankzij Yuri Logvinenko nog wel langszij. Een kwartier voor tijd zette Villarreal echter een tandje bij en stond al snel weer voor. Cedric Bakambu maakte er 2-1 van en twee minuten later zorgde Denis Cheryshev ervoor dat de marge twee was. Astana bleek niet in staat om daar nog iets tegenover te stellen.

Slavia Praag-Maccabi Tel Aviv

Het Maccabi Tel Aviv van Jordi Cruijff wist op bezoek bij Slavia Praag geen punten te pakken. De thuisploeg won met 1-0. Mick van Buren begon op de bank, maar kwam na iets meer dan een uur spelen als invaller binnen de lijnen. Tomas Necid tekende na twaalf minuten al voor wat later het enige doelpunt van de wedstrijd zou blijken te zijn. Daardoor gaat Villarreal op doelsaldo aan kop na de eerste speelronde. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen