Groep B: zege Dynamo Kiev, Young Boys en Partizan gelijk

15 september 2017, 10:15

Voor Dynamo Kiev is de eerste zege in de groepsfase van de Europa League binnen. Tegen Skenderbeu uit Albanië werd het 3-1. Het andere duel in groep B tussen Young Boys en Partizan Belgrado in Zwitserland eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Dynamo Kiev-Skenderbeu

In eigen huis kwam Dynamo Kiev verrassend op achterstand door een doelpunt van Gjergij Muzaka vlak voor rust. In de tweede helft stelde de thuisploeg orde op zaken. Binnen vier minuten stond Dynamo weer op voorsprong door treffers van Serhiy Sydorchuk en Junior Moraes. Dieumerci Mbokani maakte er na iets meer dan een uur spelen vanaf elf meter nog 3-1 van.

Young Boys-Partizan

Het duel tussen Young Boys en Partizan eindigde in 1-1. Beide doelpunten vielen al vroeg in de wedstrijd. Marko Jankovic zette Partizan na elf minuten spelen op voorsprong. Young Boys, met Miralem Sulejmani in de basis, zorgde drie minuten later alweer voor de gelijkmaker via Christian Fassnacht. Daar bleef het bij.