Groep K: Nice kent geen enkel probleem met Waregem

15 september 2017, 08:02

Voor OGC Nice was de eerste wedstrijd in de groepsfase Europa League een makkelijke. De Zuid-Fransen hadden totaal geen moeite met Zulte-Waregem en boekten een 1-5 overwinning.

€7.5M
Meer info

Nice was op bezoek in België goed op dreef want binnen een half uur spelen stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord. Pléa nam de eerste twee treffers voor zijn rekening en het derde doelpunt kwam op naam van Dante te staan. Een minuut na rust deed Zulte-Waregem iets terug. Aaron Leya Iseka maakte er 1-3 van.

Al snel was Nice echter weer aan zet. Op aangeven van Mario Balotelli zorgde Allan Saint-Maximin ervoor dat de marge weer drie was. Het slotakkoord was voor Balotelli zelf. Hij bepaalde de eindstand op 1-5. Door de ruime zege gaat Nice aan kop in groep K, de poule van Vitesse.

Wesley Sneijder ontbrak bij de Fransen nog vanwege een blessure.