Slordigheden doen uitstekend Vitesse de das om tegen Lazio

14 september 2017, 23:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse is bij zijn Europa League-debuut tegen Lazio Roma tegen een schlemielige 2-3 nederlaag aangelopen. De Arnhemmers maakten een uitstekende indruk en kwamen tot twee keer toe op voorsprong, dankzij Tim Matavz en Bryan Linssen. Mede dankzij twee totaal onnodig weggegeven tegengoals, waarbij met name Maikel van der Werff een negatieve hoofdrol vertolkte, gingen de punten uiteindelijk toch mee naar Rome.

In het vervolg van de eerste helft bleef Vitesse echter keurig overeind. De bekerwinnaar zag een kopbal van Stefan de Vrij net over zeilen, maar had aan één kans genoeg om op voorsprong te komen. Milot Rashica krulde de bal schitterend om zijn tegenstander Luiz Felipe heen en Matavz tikte knap binnen bij de tweede paal: 1-0.

Lazio begon furieus aan de tweede helft en kwam al gauw op gelijke hoogte. Pasveer kon een afstandsschot van Luis Alberto en een inzet van de ingevallen topscorer Ciro Immobile nog tegenhouden. De doelman was echter kansloos op een droge knal van Marco Parolo, die de bal voor zijn voeten kreeg na knullig uitverdedigen van Van der Werff.

Dat vooral de misser van Bruns een dure was, bleek wel toen Vitesse een kwartier voor tijd opeens achter stond. Immobile werd bediend door een subtiel hakje van Caicedo en schoot bekeken de gelijkmaker binnen. Even later dook Alessandro Murgia vrij voor Pasveer op na halfbakken ingrijpen van Van der Werff: 2-3.

[photo,108768,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen