PSV gaat niet in beroep tegen de schorsing van Lozano

15 september 2017, 12:07   Bijgewerkt: 15 september 2017, 16:06

PSV heeft, zoals verwacht, besloten om niet in beroep te gaan tegen de schorsing van Hirving Lozano. De Mexicaanse aanvaller zet zodoende definitief een streep door de topper tegen Feyenoord (woensdag, thuis) en het bekerduel met SDC Putten (donderdag, uit).

PSV heeft via de officiële clubwebsite bevestigd dat het niet in beroep gaat tegen de schorsing van Lozano, die de straf kreeg naar aanleiding van zijn rode kaart in de met 2-0 verloren uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. Na ruim een half uur spelen ging de Mexicaan hard in op Denzel Dumfries. De rechtsback van Heerenveen liet achteraf weten dat hij vond dat Lozano niet te zwaar gestraft moest worden, maar deze uitspraken hebben de zaak niet veranderd. De tuchtcommissie van de KNVB [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/321635/schorsing-blijft-staan-lozano-mist-feyenoord-en-putten/,_blank,hield namelijk vast] aan het standpunt van de aanklager betaald voetbal, waardoor Lozano voor drie duels (waarvan één voorwaardelijk) geschorst is.

Lozano kan op zondag 24 september weer zijn opwachting maken, in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Met drie doelpunten en één assist kende de Mexicaan een uitstekende entree in de Eredivisie, maar in Friesland ging het afgelopen weekend dus fout.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen