Twente terug van mini-trainingskamp, Utrecht kent favorietenrol

15 september 2017, 18:19

FC Twente belegde afgelopen week een mini-trainingskamp in De Lutte. De Tukkers gaan zondag op zoek naar de eerste punten van het seizoen. FC Utrecht komt dan langs in de Grolsch Veste. De Domstedelingen weten dat zij in Enschede de favoriet zijn.

Hake: "Goed om groep twee dagen bij elkaar te hebben"

"We zijn daar heel gastvrij ontvangen en het is goed om de groep twee dagen bij elkaar te hebben", zegt René Hake op de website van Twente over het tweedaagse bezoek aan De Lutte. "Zeker omdat we een aantal nieuwe jongens hebben, maar natuurlijk ook zodat we nog intensiever kunnen werken met elkaar."

De situatie van Twente is na vier wedstrijden al zorgelijk. De ploeg van Hake staat onderaan met nul punten. Voor het duel met Utrecht heeft de oefenmeester Tom Boere, Fredrik Jensen en Hidde ter Avest weer terug. "Zij zijn inzetbaar. Cristian Cuevas is overigens sinds vandaag speelgerechtigd", laat Hake weten. Stefan Thesker is door zijn rode kaart tegen Sparta geschorst.

Ten Hag: "We lopen niet weg voor onze status"

Hoe anders is de situatie in Utrecht. De huidige nummer vier van de Eredivisie maakt indruk. "Of het voor het eerst in de geschiedenis is dat FC Utrecht in de competitie als favoriet start in Enschede tegen FC Twente?", zegt Ten Hag op het digitale thuis van Utrecht. "Ach, dat is vast al wel eens eerder gebeurd. We lopen voor onze status bepaald niet weg, maar dat je de favoriet bent, wil niet zeggen dat je de pot ook daadwerkelijk naar je toetrekt. Maar: hebben wij geleerd van de lessen tegen FC Groningen, dan is er wel een goede kans op winst."

Utrecht ging eind augustus alleen bij Groningen onderuit (2-1). Ten Hag: "In Groningen zagen we enkele weken geleden dat als we taken verwaarlozen of verkeerde keuzes maken, we tegengoals krijgen. Hopelijk hebben we daar lering uit getrokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen