Hake: "Mooi om onderdeel te zijn van ontlading"

17 september 2017, 17:33

Voor René Hake is de monsterzege van FC Twente op FC Utrecht (4-0) een bevestiging dat de spelers in Enschede langzaam naar elkaar toegroeien. Na de verrassende overwinning in de Grolsch Veste is Twente eindelijk van de 'nul' af.

"Op de training zie ik het langzaam naar elkaar toegroeien, maar in wedstrijden heb je bevestiging nodig. In uitvoering, en het liefst ook in resultaat", zegt Hake tegen FOX Sports. "Continu zijn we op zoek om de dingen die je graag wilt zien, er ook uit te laten komen. Vandaag viel het op de goede plek. Mooi, want dat hadden we ook even nodig. De puzzelstukjes vielen op z'n plek."

Bij de 4-0 van Oussama Assaidi werd Hake betrokken in de feestvreugde. Een kippenvelmoment voor Hake. "Absoluut. Het is mooi te zien hoe de jongens alles beleven. Tuurlijk weet iedereen dat er behoorlijk wat druk op lag. Des te mooier is de ontlading. Het is mooi om daar onderdeel van te zijn."

Hake deed in de rust twee gedwongen wissels. Danny Holla en Fredrik Jensen bleven achter in de kleedkamer. "Danny had een klap tegen zijn hoofd gekregen. Hij kon niet verder. Bij Fredrik schoot het in de lies. Daar namen we geen risico mee."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen