Van Bronckhorst: "Met tien man wedstrijd gedomineerd"

17 september 2017, 19:34   Bijgewerkt: 17 september 2017, 21:08

Giovanni van Bronckhorst vindt dat Feyenoord meer had verdiend op bezoek bij PSV (1-0). Zijn ploeg speelde het grootste deel met tien man, omdat Steven Berghuis in de eerste helft twee keer een gele kaart kreeg. Toch waren de tien Rotterdammers dicht bij minimaal een gelijkspel.

"Met tien man hebben we de wedstrijd gedomineerd", zegt Van Bronckhorst tegen de NOS. "Jeroen Zoet had twee fantastische reddingen op kansen voor Jean-Paul (Boëtius, red.) en Eric (Botteghin, red.). En Jens (Toornstra, red.) had nog een grote kans."

Feyenoord kwam al vroeg op achterstand. Wat de landskampioen woensdag in het Champions League-duel met Manchester City ook al overkwam. "Iedereen weet wat ons te wachten staat. We maakten verkeerde keuzes en PSV speelt dat goed uit", aldus Van Bronckhorst, die de tweede gele kaart van Berghuis een 'domme kaart' vindt. "Als je iemand vasthoudt, weet je dat je geel krijgt." Berghuis kreeg zijn eerste gele kaart voor een harde tackle op Luuk de Jong, die het veld geblesseerd moest verlaten.

Jürgen Locadia over grimmige topper: "Ben er voorstander van"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen