Mayoral staat op bij Real Madrid: "Hij was fenomenaal"

18 september 2017, 09:05

Door de absentie van Cristiano Ronaldo en Karim Benzema moesten er zondag tegen Real Sociedad andere spelers opstaan bij Real Madrid. Dat gebeurde ook, aangezien de twintigjarige Borja Mayoral een doelpunt en een assist voor zijn rekening nam tijdens de 1-3 zege.

De jonge aanvaller werd vorig seizoen verhuurd aan VfL Wolfsburg, waar hij in negentien optredens in de Bundesliga maar twee keer scoorde. Toch heeft hij zijn kans bij Real Madrid zondag met beide handen aangegrepen. "Hij kan een belangrijke rol vervullen in de selectie", reageert Zinedine Zidane. "Dat heeft hij in dit duel laten zien. Dit is wat je graag ziet als trainer, dat een speler de kans pakt als hij mag spelen."

Mayoral scoorde tegen Sociedad zijn eerste officiële goal voor Real. "Dat doelpunt is belangrijk voor hem, maar los van die treffer vond ik hem fenomenaal spelen", aldus Zidane, die blij was met de 1-3 zege bij Sociedad. Zeker in de wetenschappen dat de Basken tot dit weekend het volle pond hadden gepakt in drie wedstrijden. "Het is een prestatie van de hele ploeg. We speelden een goede eerste helft en begonnen sterk. Als wij met veel intensiteit spelen, dan zijn we lastig af te stoppen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen