Emoties bij Kishna: "Weet dat het niet goed zit"

18 september 2017, 13:57

Ricardo Kishna had zich heel wat anders voorgesteld van zijn eerste wedstrijd in de thuisbasis van ADO Den Haag. De buitenspeler kwam in de tweede helft binnen de lijnen en moest zich na twintig minuten al geblesseerd laten vervangen. Hoewel de ernst van de kwetsuur nog niet bekend is, vreest hij het ergste.

De buitenspeler doet daags na het duel met Ajax zijn verhaal tegenover ADO Den Haag. Hij vertelt voor de camera zijn verhaal. "Ik wilde Neres blokken met mijn linkerbeen en op dat moment loopt hij in mijn rug. Niet hard tegen mijn knie aan, maar mijn voet blijft staan in het gras. Ik voelde meteen dat hij er doorheen klapte."

Kishna werd direct overmand door emoties. "Ik heb natuurlijk een geschiedenis met mijn knie en met blessures. Ik kwam hier in het stadion en ik kreeg gelijk de klik. Ik voelde met direct op mijn plek en ik wilde voor mijn club spelen. Dat ik juist op zo'n moment zo'n blessure op zorgde ervoor dat ik brak", aldus de buitenspeler, die maandagmiddag een scan ondergaat. "Ik weet nu nog niet wat er aan de hand is. De pijn viel mee, maar ik weet gewoon dat het niet goed zit. Wat de uitslag van de scan ook is, ik ga gewoon keihard vechten om snel terug te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen