Van der Vaart terug in selectie: "Pas gelukkig als ik speel"

18 september 2017, 17:58

Rafael Van der Vaart werd aan het begin van het seizoen bij FC Midtjylland verbannen naar het beloftenteam. In de wedstrijd tegen Hobro IK (5-1 zege) zat de middenvelder eindelijk weer eens bij de wedstrijdselectie. Spelen deed hij echter nog niet.

Ondanks het feit dat Van der Vaart niet meer op de tribune hoeft plaats te nemen, is de Nederlander nog altijd niet blij met Midtjylland. "Ik ben pas gelukkig als ik weer aan spelen toekom. Ik ben teleurgesteld dat ik niet van de bank kwam, maar dat is een beslissing van de trainer", zegt hij tegen BT Sports. "Ik ben nog altijd bereid om te vechten voor mijn plek. Wat er in de toekomst gaat gebeuren, zien we dan wel."

Van der Vaart stelt honderd procent fit te zijn. "Iedereen denkt dat het niet zo is, maar naar mijn mening ben ik fit. Midtjylland speelt niet het voetbal dat ik zou willen, maar meer dan dat is het niet", legt hij uit. Trainer Jess Thorup is het daar niet mee eens. "Ik heb met Rafael gesproken en hij is nog niet zo ver als hij zou moeten zijn. Hij is nu op weg terug en we moeten geduld hebben."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen